TV: Granqvist inbytt när Genoa vände och vann mot Lazio

Italien

Andreas Granqvist fick en lyckosam debut i Genoa och serie A-fotbollen. Landslagsmittbacken började på bänken borta mot Lazio, men fick hoppa in i 23:e minuten och ersätta lårskadade Giandomenico Mesto.

Då ledde Lazio med 1-0 efter mål i tionde minuten av Giuseppe Sculli. I andra halvlek vände Genoa till 2-1-seger med Rodrigo Palacio (54:e) och Juraj Kucka (71:a) som målskyttar.

Det var Genoas första seger i serie A, efter oavgjort i premiären.
Juventus tog sin andra raka seger och Alessandro Matri var poängmakaren. Tidigt i andra halvlek gjorde han matchens enda mål borta mot Siena.

Udinese har också full pott efter 2-0 hemma mot Fiorentina. Antonio Di Natale och Mauricio Isla gjorde målen.

Sebastian Giovinco gjorde båda målen då Parma kom tillbaka efter 1-4-smällen mot Juventus i premiären och vann över Chievo med 2-1. Men i slutskedet hann Giovinco också få sitt andra gula kort och blev utvisad.

Publicerad 2011-09-18 kl 18:49