TV: Här får Inter glädjefnatt - oväntad derbyhjälte

Italien

Dags för Milano-derby. Mario Balotelli startar för Milan mot sitt tidigare Inter. Du ser matchen på fotbollskanalen.se.

Efter 21 minuter gjorde El Shaarawy 1-0. Anfallaren fick bollen i straffområdet och klippte till med en yttersida. Drömstart för Milan.

Efter 70 minuter kvitterade Inter till 1-1. Nagatomo slog ett fint inlägg som Schelotto nickade in.

Det är bäddat för fest. Inter tar emot Milan. Det är kamp om Champions League-plats och ära. Bara en poäng skiljer dem åt i tabellen inför match. Milan har 44 poäng. Inter har 43 poäng. Och Mario Balotelli ställs mot Antonio Cassano. Matchen startar 20.45. Du ser den på fotbollskanalen.se eller TV4 Sport Xtra.

Inter: Handanovic; Zanetti, Juan Jesus, Ranocchia, Nagatomo, Gargano, Cambiasso, Alvarez, Guarin, Palacio, Cassano.

Milan: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Nocerino, Montolivo, Muntari, Boateng, Balotelli, El Shaarawy