TV: Här frälser Pirlo Juventus i 89:e - skruvar in snygg frispark

Italien

Juventus tog femte raka segern när man slog Genoa borta med 1—0 på söndagskvällen. Men det satt långt inne, Andrea Pirlo avgjorde för serieledarna med en skruvad frispark i 89:e minuten.

Då hade hemmalagets Emanuele Calaio missat en straff i 72:a minuten. Juventus är nu 14 poäng före Roma som dock har en match mindre spelad.

Milan förlorade mot femman Parma med 2—4 i en match där man var tio spelare i 85 minuter och ändå hade 2—2 med kvarten kvar. Antonio Cassano satte två mål för gästerna. Atalanta tog viktiga poäng i mitten efter 3—0 mot Sampdoria. Lazio bortabesegrade Cagliari 2—0 där Albin Ekdal blev utbytt i 75:e för hemmalaget. I botten vann Livorno mot Mikael Antonssons Bologna med 2—1. Antonsson byttes ut efter 0—2-målet i 54:e minuten. Sassuolo lämnade över sistaplatsen till gästande Catania efter seger med 3—1.

Publicerad 2014-03-16 kl 22:49