TV: Hernanes sänkte förra klubben - Inter slog decimerat Lazio

Serie A

Lazio fick två röda kort och en straff emot sig hemma mot Inter. Då orkade man inte stå emot bortalaget som till slut vann med 2-1.

Redan i den åttonde minuten kunde hemmalaget ta ledningen genom Candreva som fick ett fritt läge i straffområdet.

Men drygt 20 minuter in i matchen åkte Lazio på en tung smäll då Mauricio fick rött kort. Han drog ned Inters Rodrigo Palacio i vad som bedömdes vara en frilägesutvisning och visades därmed ut direkt. På den efterföljande frisparken blev det än värre för Lazio då deras före detta spelare Hernanes satte 1-1 för Inter.

I mitten av den andra halvleken drabbades Lazio av ännu en utvisning. Målvakten Federico Marchetti visades ut sedan han dragit ned Icardi och fått sitt andra gula kort i matchen. Då förseelsen skedde i straffområdet fick Inter straff.

Men den straffen räddade den före detta Kalmarmålvakten Etrit Berisha som fick ersätta Miroslav Klose sedan Lazio blivit decimerat till nio man. Berisha gick åt rätt håll och Icardi lyckades därmed inte förvalta den straff han ordnat.

Med elva man mot nio lyckades till slut Inter göra ett andra mål - och än en gång var det Hernanes som slog till. Efter att fint ha löpt sig fri placerade brassen in 2-1 och han sänkte därmed sin gamla klubb.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-05-10 kl 23:32