TV: Inbytt Dejan Kulusevski stor hjälte för Parma - sänkte Napoli på straff

Serie A

Dejan Kulusevski blev stor matchhjälte när Parma segrade med 2-1 mot Napoli.
Det var lagets första seger på nio matcher.

Se målet i spelaren ovan.

Inför kvällens möte på Stadio Ennio Tardini hade Parma inte vunnit på åtta raka matcher. Nu har man gjort det - efter att Dejan Kulusevski målat i matchens slutskede.

Resan mot seger inleddes i den första halvlekens slutminuter. Gianluca Caprari sköt från straffpunkten in 1-0 och hemmalaget kunde gå till pausvilan i uddamålsledning.

Drygt tio minuter in i den andra halvleken var utjämningen ett faktum. Också på straff rullade Lorenzo Insigne in 1-1 i norra Italien. Men Parma skulle komma tillbaka.

Efter att Dejan Kulusevski kommit in – efter att ha inlett på bänken – var det hans tur att måla genom en elvametersspark. Mittfältaren var stensäker när han satte 2-1, vilket blev drabbningens slutresultat.

Med svenskfokus återfanns inte Riccardo Gagliolo på bänken.

Laget återfinns numera på en tiondeplats med tre omgång kvar att spela av Serie A. Härnäst ställs laget mot Brescia på bortaplan.