TV: Inter besegrade succélaget med 3-0 - efter Gagliardinis vackra volleymål

Serie A

Inter besegrade Sassuolo borta på Mapei Stadium under lördagen.
Med timmen spelad fastställde Roberto Gagliardini slutresultatet 3-0 med ett vackert volleymål.

Se Gagliardinis läckra 3-0-mål i spelaren ovan.

Sassuolo har varit säsongens överraskning i Serie A, då man inför lördagens match mot Inter låg tvåa i tabellen. Men när Inter kom på besök på Mapei Stadium var det roliga över.

Efter bara fyra minuter gjorde Alexis Sanchez 1-0 till Inter efter fint förarbete av Lautaro Martinez. Argentinaren Martinez lobbade först Sassuolo-målvakten Andrea Consigli men hamnade i snäv vinkel i situationen efter. Då hittade Martinez istället Alexis Sanchez vid framför mål, som retsamt rullade in 1-0 till Inter.

Tio minuter senare kom 2-0. I efterspelet av en hörna måttade Arturo Vidal ett hårt skott. Men istället för att gå på mål gick det på Sassuolo-försvararen Vlad Chiriches – som styrde bollen i eget mål.

Robert Galgliardini fastställde sedan slutresultatet 3-0 med timmen spelad på läckert manér. På en pass från högerbacken Matteo Darmian, lobbade Gagliardini upp bollen med sin mottagning och sköt sedan på volley in 3-0.

Seger innebär att Inter nu går upp på andraplats i Serie A och puttar ner Sassuolo till tredjeplats. Leder, det gör fortfarande Zlatan Ibrahimovics Milan som möter Fiorentina under söndagen. Dessutom kan även Roma putta ner Inter och Sassuolo i tabellen om de besegrar Napoli på Stadio Diego Armando Maradona under söndagskvällen.