TV: Inter körde över Benevento - Lukaku med mål efter 28 sekunder

Romelu Lukakus mål efter 28 sekunder var starten på en kross.
Matchen slutade 5-2.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Under onsdagskvällen åkte Inter och skulle ta sig an Benevento. En match som på förhand väntades sluta på ett sätt, vinst Inter - och så blev det också.

Och vilken start de fick. Efter 28 sekunder skulle Inter ta ledningen när Romelu Lukaku höll sig framme och satt 1-0 till bortalaget efter ett fint inspel av nyförvärvet Achraf Hakimi.

Efter 25 minuter skulle 2-0-målet komma. Ashley Young hittade fram till Roberto Gagliardini som kunde sätta 2-0 till Inter. Tre minuter senare var det dags igen.

Beneventos målvakt spelade rakt i gapet på Inter och Gagliardini kunde hitta Lukaku i boxen, som säkert gjorde sitt andra mål i matchen.

Efter 34 minuter var det Inters tur att slarva i defensiven. Målakten Samir Handandovic misslyckades med sin passning och Gianluca Caprari tog skott utanför straffområdet, stensäkert till vänster i mål.

Bara åtta minuter kom 4-1 för Inter. Denna gången spelades bollen in från vänsterkanten, och Lukaku missade bollen - men där dök Hakimi upp och snodde bollen framför Benevento-försvararen och 4-1 bara minuter innan paus.

Den första halvleken slutade 4-1 till Inter.

I den 65:e minuten byttes anfallaren Lautaro Martinez in, och bara sex minuter senare skulle han presentera sig. Argentinaren fick bollen till vänster utanför straffområdet och klippte till. Bollen satt perfekt till höger i mål. 5-1 Inter.

Strax efter skulle Benevento reducera till 5-2 när Gianluca Caprari blev tvåmålsskytt.

Det blev inga mer mål och Inter vann matchen med 5-2 på bortaplan mot Benevento. Två vinster av två möjliga för Inter i årets Seria A.

Startelvor

Benevento: Montipo - Maggio, Glik, Caldirola, Barba - Dabo, Schiattarella, Ionita - Insigne, Moncini, Caprari

Inter: Handandovic - Skrinar, de Vrij, Kolarov - Hakimi, Gagliardini, Vidal, Young - Sensi - Sanchez - Lukaku