TV: Inter upp i serieledning - Brozovic stod för drömmål

Inter gjorde jobbet och besegrade Spezia med 3-1.

4:19

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Inter jagade under fredagen tre poäng mot Spezia för att gå om Milan i toppstriden i Serie A. Inter hade gott om chanser i första halvan av matchen, och fick till slut fira ett ledningsmål.

Kroaten Marcelo Brozovic slog i den 31:a minuten till på halvvolley och stänkte upp bollen i nättaket till 1-0, vilket stod sig första halvlek ut.

- Vilket mål, vilket avslut! Det är en riktigt bra träff, sa C Mores kommentator Adam Pinthorp i sändningen.

I andra halvlek gjorde Lautaro Martinez och Alexis Sanchez varsitt mål för Inter, vilket gjorde att Milano-laget i slutändan vann med 3-1 på Stadio Alberto Picco.

Inter är därmed nu uppe i serieledning med en poäng ner till rivalen Milan på andra plats i Serie A.

Spezia: Provedel - Amian, Erlic, Nikolaou, Reca - Kiwior, Bastoni - Gyasi, Maggiore, Kovalenko - Manaj.

Inter: Handanovic - D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Correa, Dzeko.