TV: Jansson otursgubbe i förlusten mot Lazio

Italien

Pontus Jansson fick 90 minuter och Alexander Farnerud fick hoppa in med tio kvar.
Torino skulle dock uppleva en tråkig afton efter hemmaförlusten mot Lazio med 0-2.

Den svenske mittbacken fick göra sin första start på drygt tre veckor när Torino mötte Lazio på hemmaplan. Matchen var länge mållös, men i den 71:a minuten gjorde Lazios succéman Felipe Anderson mål efter en läcker soloräd.

Jansson skulle senare bli något av en olycksgubbe när hans misslyckade uppspel blev till en Lazio-kontring. Bortalaget utnyttjade det på bästa sätt och bara sju minuter efter sitt första mål var det dags för Felipe Anderson att dubbla ledningen, vilket också blev matchavgörande.

Alexander Farnerud fick hoppa in med lite mer än tio minuter kvar, men lyckades inte göra något större avtryck. Torino förlorade med 0-2 och tappade viktiga poäng i kampen om en Europaplats nästa säsong. Lazio rycker å andra sidan ifrån Napoli och befäster den sista CL-platsen som serietrea.

Publicerad 2015-03-16 kl 21:40