TV: Kulusevski vann kampen mot Svanberg - Juventus besegrade Bologna

Dejan Kulusevskis Juventus vann med 2-0 mot Mattias Svanbergs Bologna.
- Det var väldigt viktigt för oss, vi såg båda Milan-klubbarna tappa poäng, säger målskytten Weston McKennie.

Se 2-0-målet i spelaren ovan.

Juventus tog emot Bologna under söndagen. Inför lunchmatchen låg Juventus sexa i Serie A, tio poäng bakom Milan som leder, och åtta poäng bakom tvåan Inter. I startelvorna fanns svenskarna Dejan Kulusevski för Juventus och Mattias Svanberg för Bologna.

Innan matchen kom det uppgifter från Italien, som menade att Juventus skulle titta närmare på just svenske Svanberg under matchen.

Det skulle inte dröja länge innan Juventus skulle ta ledningen i matchen. Efter en kvart fick brassen Arthur bollen utanför straffområdet och testade lyckan. Skottet styrdes och ställde Bologna-målvakten helt, och 1-0 Juventus var ett faktum.

Juventus lyckades inte göra flera mål i den första halvleken, och första halvlek slutade därmed 1-0. I den första halvleken fällde Dejan Kulusevski landslagkompisen Svanberg och åkte på ett gult kort, vilket innebär att han är avstängd i nästa match.

Efter drygt 70 minuter kom två, trots det att Bologna haft mängder av chanser. Juan Cuadrado slog in en hörna som amerikanen Weston McKennie mötte perfekt med pannan.

Flera mål blev det inte i matchen, och Juventus vann matchen med 2-0. Svanberg byttes ut i 64:e minuten och Kulusevski i 79:e minuten.

- Det var väldigt viktigt för oss, vi såg båda Milan-klubbarna tappa poäng, vi har en match mindre spelad, så det var viktigt att vinna i dag och ta oss tre poäng närmare, säger målskytten Weston McKennie till DAZN efter matchen.