TV: Kulusevski bänkad hela matchen - då levererade konkurrenterna

Serie A

Juventus besegrade Napoli (2-1) och Dejan Kulusevski fick sitta på bänken hela matchen.
Samtidigt levererade konkurrenterna Federico Chiesa och Paulo Dybala.
- Vi skulle ha gjort fler mål, säger Andrea Pirlo.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Matchen mellan Juventus och Napoli skulle egentligen spelats 4 oktober, men eftersom två spelare testades positivt för covid-19 fick inte Napoli åka - och Juventus tilldelades segern. Napoli överklagade och fick till ett omspel, som alltså spelades under onsdagskvällen.

Efter bara några minuter fick Cristiano Ronaldo ett superläge att göra 1-0, men stjärnan missade nicken helt - och bollen gick ut till inspark.

- Ronaldo gör mål i 99 av 100 lägen, i det här läget alltså, säger C Mores Jesper Hussfelt och fortsätter:

- Knappt så man tror att det är sant.

Ronaldo skulle däremot få revansch. Efter lite drygt tolv minuter fick Federico Chiesa bollen på högerkanten, utmanade flera backar, tog sig förbi, och hittade in till Ronaldo som la in ledningsmålet. Magiskt förarbete.

- Ren klass, säger C Mores Matias Concha.

Den första halvleken slutade 1-0 till Juventus.

Efter nästan 70 minuter byttes Paulo Dybala in för Juventus, efter nästan två månaders frånvaro - och bara minuter senare hade stjärnan gjort mål. Rodrigo Bentancur hittade i till just Dybala som vände upp och drog till. 2-0.

Med två minuter kvar av ordninarie tid fick Napoli straff efter att Giorgio Chiellini gjort ned Victor Osimhen i straffområdet. Straffen placerade Lorenzo Insigne in säkert i det vänsta hörnet.

Dejan Kulusevski bänkades hela matchen, samtidigt som konkurrenterna Federico Chiesa och Paulo Dybala gjorde varsitt mål i 2-1-segern.

- När du har den här känslan, när du offrar dig själv för att täcka upp för din lagkamrat som är ute ur sin position, är det är resulatet och det är kanske det vi saknat i andra matcher, säger Andrea Pirlo till Sky Sport Italia efter matchen och fortsätter:

- Vi hade tränat på det här med två yttrar som breddar, skapa yta för Chiesa och Cuadrado. Jag är bara ledsen vi inte tog vara på kontringarna eftersom vi skulle ha gjort fler mål.

Pirlo hyllade även målskytten Paulo Dybala efter matchen.

- Sakna en spelare som Dybala så länge är såklart ett problem för vilket lag som helst. Andra gjorde det bra, men ju fler spelare att välja mellan, desto bättre.

Dybala har ett år kvar på kontraktet, men Pirlo kunde inte ge några besked om framtiden.

- Han har år kvar på kontraktet, vi får se.

Se fler klipp från matchen nedan.

Juventus: Buffon - Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro - Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa - Morata, Ronaldo

Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Hysaj - Fabian, Demme, Zielinski - Lozano, Mertens, Insigne