TV: Juve rycker i toppen efter storseger - Tevez tvåmålsskytt

Italien

Juventus krossade Verona för andra gången på fyra dagar.
Efter 4-0 på Juventus Stadium har de regerande mästarna skapat sig en lucka i toppen.

Inför Juventus möte med Verona låg serieledarna två poäng före Roma och hade chansen att rycka lite i tabelltoppen - och som man tog den.

Juve fick en drömöppning då Paul Pogba tog emot bollen ett par meter utanför straffområdet och skickade in ett lågt skott i målvaktens ena hörn redan i den tredje minuten. Det skulle inte dröja mer än tre minuter innan även 2-0 kom. Carlos Tevez fick bollen i straffområdet och vinklade fint in bollen i det bortre hörnet.

I den andra halvleken satte Roberto Pereyra dit spiken i kistan med sitt 3-0-mål i den 66:e minuten. I den 74:e minuten ökade Carlos Tevez på ytterligare när han bredsidade in bollen under målvakten fram till 4-0.

I torsdags möttes lagen i cupen och även då blev det en kross från Juventus. Det mötet slutade hela 6-1.

Juve är nu fem poäng före Roma i toppen av Serie A.

Publicerad 2015-01-18 kl 22:35