TV: Juve tappade poäng på stopptid - Ronaldo ut med misstänkt ankelskada

Serie A

Ledning med sekunder kvar.
Då kvitterade Lazio mot Juventus - som även fick se Cristiano Ronaldo utgå med en misstänkt ankelskada.

Juventus, med Dejan Kulusevski från start, spräckte nollan i mötet med Lazio efter 15 minuters spel. Gästerna etablerade ett anfall innan bollen spelades ut till Juan Cuadrado på högerkanten. Cuadrado skickade i sin tur in ett inlägg i boxen som Cristiano Ronaldo kunde stöta in i mål.

Ronaldo var dessutom ytterst nära att utöka Turin-klubbens ledning i den andra halvleken, men avslutet träffade ramverket.

Lazio gjorde vad de kunde för att få in en kvittering i andra halvlek och i slutskedet av matchen var Adam Marusic väldigt nära att få in 1-1, men Juve-målvakten Wojciech Szczesny svarade för en kvalificerad räddning.

Men kvitteringen skulle komma.

I matchens absoluta slutskede lirkade Joaquin Correa fram bollen till Felipe Caicedo inne i straffområdet. Caicedo tog emot bollen, vände runt och hittade det bortre hörnet.

1-1 alltså, i en match där Dejan Kulusevski blev utbytt i den andra halvleken. Med kvarten kvar att spela tvingades även Ronaldo lämna planen med en misstänkt ankelskada.

Juventus står på 13 poäng efter sju spelade matcher medan Lazio står på 11 poäng. Juve är tabelltrea, tre poäng bakom Milan som har en match mindre spelad.

Lazio: Reina - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Marusic, Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto, Fares - Muriqi, Correa

Juventus: Szczesny - Cuadrado, Demiral, Bonucci, Danilo - Kulusevski, Bentancur, Rabiot, Frabotta - Morata, Ronaldo