TV: Juve tog tung seger - leder ligan 15 poäng före Lazio

Serie A

I kväll var det ettan mot tvåan i Serie A när Juventus tog emot Lazio i ett hett möte på Juventus Stadium. Efter mål av Tevez och Bonucci vann Juve och utökade sin ligaledning till 15 poäng.

Suveräna serieledaren tar emot tabelltvåan i ett hett möte på Juventus Stadium. Juventus har tolv poäng ner till Lazio som i sin tur har åtta raka segrar i ligan.

Drygt fem minuter in i matchen var det säkerligen många Juventus-supportrar som satte hjärtat i halsgropen då Arturo Vidal utan kontakt föll ihop på planen.

Chilenaren grimaserade stort samtidigt som han tog sig över höften. Efter att ha blivit hjälpt av planen återvände Vidal dock till spel tämligen omgående.

I den 17:e minuten öppnade Carlos Tevez målskyttet med ett distinkt vänsterskott som gick förbi Marchetti i Lazio-målet.

Drygt tio minuter senare ökade Leonardo Bonucci på till 2-0 efter en fin soloprestation där mittbacken drev bollen hela vägen fram till Lazios straffområdeslinje innan han sköt in bollen i mål.

Juve släppte sedan aldrig in Lazio i matchen och det blev heller inte några fler mål i Turin.

Den gamla damen stormar därmed mot sin fjärde raka ligatitel och leder ligan med 15 poäng före just Lazio.

Se alla höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Så startade lagen:

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padoin, Vidal, Pirlo, Marshisio, Evra - Tevez, Matri.

Lazio: Marchetti - Basta, Cana, Mauricio, Braafheid - Lulic, Biglia, Cataldi - Mauri,Anderson, Klose.

Publicerad 2015-04-18 kl 22:28