TV: Juve vann stormötet - leder Serie A med tio poäng

Italien

I stormötet mellan Juventus och Milan tog hemmalaget en säker seger.
Tevez, Bonucci och Morata gjorde serieledarnas mål i 3-1-segern.

Nyförvärven i Milan, Gabriel Paletta och Luca Antonelli debuterade från start i stormötet med Juventus.

Hemmalaget satte en intensiv press från start och Diego Lopez testades direkt, genom Alvaro Moratas skott efter två minuter.

Efter dryga kvarten gjorde Carlos Tevez 1-0 i en misstänkt offsideposition, efter ett distinkt avslut i friläge.

Med runt halvtimmen spelad blev det några intensiva minuter. Luca Antonelli kvitterade för Milan i den 28:e minuten, men bara någon minut senare gjorde Leonardo Bonucci 2-1 för Juve via en hörna.

Juventus hade ett par lägen i slutet av första halvlek, men resultatet 2-1 till hemmalaget stod sig in i halvtid..

I matchminut 54 höll inbytte Pazzini på att kvittera för Milan efter ett bra läge i straffområdet, men Gianluigi Buffon stod rätt och gjorde en rutinerad räddning till en hörna.

I den 65:e minuten skickade Claudio Marchisio ett hårt skott i stolpen. På returen höll sig Alvaro Morata framme och kunde lägga in 3-1 till hemmalaget.

Milan kunde inte förmå att reducera Juves ledning och matchen slutade 3-1.

Juventus leder nu Serie A med tio poäng, Roma kan dock knappa in vid seger mot Cagliari i morgon.

Publicerad 2015-02-07 kl 22:45