TV: Juventus föll chockartat mot nykomling efter Ronaldos avsked

Serie A

Cristiano Ronaldo har lämnat Juventus för Manchester United.
Då förlorade Juventus med 0-1 hemma mot nykomlingen Empoli i en sensationell förlust.

Se Empolis mål i spelaren ovan.

Juventus spelade sin första match efter Cristiano Ronaldos flytt till Manchester United när Serie A-giganten tog emot nykomlingen Empoli på hemmaplan under lördagskvällen. Då inledde Dejan Kulusevski på bänken.

Gästerna chockade Juventus när man tog ledningen efter 20 minuters spel. Ett fint Empoli-anfall avslutades med att ett skott lite turligt styrdes till forwarden Leonardo Mancuso, som tog vara på chansen och distinkt tryckte in 0-1 bakom Wojciech Szczesny i hemmamålet.

Juventus jagade därefter ett kvitteringsmål och bytte bland annat in Kulusevski i den 67:e minuten. Men allt var förgäves, då Empoli höll undan och säkrade en sensationell seger. Juventus står därmed kvar på en poäng efter två omgångar av Serie A.