Lukaku tvåmålsskytt - kvitterar mot Juventus
Juventus-mittfältare visas ut: "Det finns inte"
Cuadrado slår till - Juventus tillbaka i ledning
3:17
Ronaldo bränner straff - men sätter returen
0:44
Kulusevski nära att ge Juventus ledningen

Juventus ställdes under lördagen mot Inter, som redan har säkrat ligatiteln i Italien. Juventus hade i sin tur fortfarande en Champions League-plats att spela för, och den här kvällen fick Dejan Kulusevski chansen från start i stormötet.

Kulusevski var pigg inledningsvis och var nära att ge Turin-laget ledningen. Efter en nick av lagkamraten Federico Chiesa slog Kulusevski till på volley, men sköt på en motståndare ut till hörna. Det var stormötets första heta målchans.

Några minuter senare tog Juventus ledningen i matchen.

Giorgio Chiellini föll efter en duell i straffområdet, och sedan klev Cristiano Ronaldo fram till straffpunkten. Portugisen missade först straffen, men satte sedan returen till 1-0. Lite senare var det Inters tur att få straff. Juventus-backen Matthijs de Ligt trampade av misstag på Lautaro Martinez, och därefter satte Romelu Lukaku straffen i mål till 1-1.

Första halvan av matchen såg därmed ut att sluta 1-1, men strax före halvtid slog Juan Cuadrado till med ett fint avslut i mål till ledning för hemmalaget i paus. Därefter svängde matchen vidare i andra halvan av matchen.

Först blev Juventus-mittfältaren Rodrigo Bentancur utvisad efter sitt andra gula kort, och sedan kvitterade Inter, i den 83:e minuten, till 2-2. Det såg också ut att bli slutresultatet, men i den 88:e minuten blev Cuadrado fälld i straffområdet och var sedan kylig från elvametersmarkeringen till 3-2.

Juventus bärgade därmed en viktig seger i jakten på Champions League-spel nästa säsong och är nu på fjärde plats i Serie A.

Juventus: Szczesny - Danilo, De Ligt, Chiellini, Sandro - Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Chiesa - Kulusevski, Ronaldo.

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic - Martinez, Lukaku.