TV: Klassmål av Mchitarjan i Romas seger: "Fantastiskt"

Serie A

Roma hade inga problem med Parma under söndagen.
Slutresultatet skrevs till 3-0 - efter ett klassmål signerat Henrich Mchitarjan.

Efter 28 mållösa minuter i mötet mellan Roma och Parma spräckte till slut hemmalaget nollan genom Borja Mayoral. Fyra minuter senare utökade Rom-klubben sin ledning till 2-0 – och det var vackert.

Bollen studsade upp perfekt för Henrich Mchitarjan en bit utanför straffområdet, varpå 31-åringen klippte till direkt på halvvolley. Avslutet? I en båge över Parma-keepern och in i mål.

- Fantastiskt, säger kommentatorn.

Innan paus gjorde Roma även 3-0, även det signerat Mchitarjan.

Fler mål blev det inte, utan Roma vann mötet med 3-0 och tar sig därmed upp på tredjeplats i tabellen. Parma har spelat ihop sex poäng, vilket placerar laget på 16:e-plats.