TV: Kollaps av Milan - sänkt av fyramålsskytt

Italien

Sassuolo-Milan rivstartade och det stod 1-2 efter en knapp kvarts spel  - men Sassuolo ordnade sedan vändning efteratt 19-årige Domenico Berardi gjort fyra mål.

Milan fick en skön start på bortamötet med Sassulo - i nionde minuten tog De Jong bollen från Chibsah och spelade bollen till Robinho som tog sig förbi Antei och avslutade med att sätta bollen lågt bakom Pegolo. Målet var brassens första på tre månader.

Bara fyra minuter senare slog Mario Balotelli till och gjorde 2-0 efter Crisantes fina förarbete - men Sassuolo hade inte gett upp.  Nästan omedelbart reducerade de till 1-2 efter att Kurtic med en väl avvägd framspelning hittade fram till Berardi som med första tillslaget tog sig förbi Abbiati och sedan kunde anfallaren som delägs av Juventus sätta reduceringen i mål.

Men Sassuolo var inte färdigt där. I 28:e minuten slog Berardi till igen trots uppvaktning av två Milanspelare. Och Berardi, han var verkligen inte färdig där. Med några minuter kvar av första halvlek slog han til lmed sitt tredje mål för kvällen och Sassuolo hade vänt matchen.

Andra halvlek började sedan där den första slutade - med mål av Domenico Berardi. Bara ett par minuter in spelades bollen in framför mål av Kurtic och Berardi dök upp och kunde stöta in sitt och Sassuolos fjärde mål för kvällen.

I 87:e minuten tändes hoppet igen för Milan när Montolivo gjorde 4-3 och strax därefter var gästerna väldigt nära 4-4 när Pazzini nickade i ribban efter en retur på ett Balotelliavslut.

Närmare än så kom Milan dock inte och det faktum matt de tappade en tvåmålslending mot ett Sassuolo som gått mållösa från fyra raka matcher lär inte ses som något annat än ett fiasko.

Publicerad 2014-01-12 kl 22:40

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.