Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

TV: Krafth om första tiden i Bologna och skadan: "Sprang för första gången i dag"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Emil Krafth lämnade Helsingborg för Bologna - trots att en ryggskada hållit honom borta från spel sedan juni.

- Jag har inte sprungit på två och en halv månad, och jag sprang i dag faktiskt för första gången, säger Krafth i Silly-soffan.

Trots att Emil Krafth ådrog sig en ryggskada precis innan U21-EM så värvades han av Serie A-nykomlingen Bologna. Högerbacken rehabiliterar sig fortfarande efter skadan men har börjat komma in i livet i Italien.

- Det känns väl bra. Det är lite skillnad, om man jämför med Sverige, i början. Det tar ett tag att vänja sig. Men det ska nog bli bra, säger Krafth när han gästar Fotbollskanalens Silly-soffa.

Skadan börjar nu ge med sig. Och under måndagen fick Emil Krafth positiva besked.

- Det är mycket bättre. Jag har inte sprungit på två och en halv månad, och jag sprang i dag faktiskt för första gången. Och det kändes bra. Jag sprang inte så länge, bara en kvart. Jag har tränat nu sen jag kom hit väldigt hårt.

Flera svenskar har gått till Serie A under sommaren. Bland annat U21-kompisarna Oscar Hiljemark, Palermo, och Filip Helander, Hellas Verona.

- Det börjar fyllas på lite, det har inte varit så många svenskar i Italien innan. Men nu är vi några stycken, säger Krafth.

Publicerad 2015-08-31 kl 23:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons