TV: Krunic med drömfrispark i Milan-seger

Serie A

Milan tvingades klara sig utan Zlatan Ibrahimovic och flera andra nyckelspelare.
Då klev Rade Krunic fram med en drömfrispark i 2-0-segern borta mot Hellas Verona.

Det var ett skadesargat Milan som reste till Verona för en tuff bortamatch mot Hellas under söndagen. Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic, Hakan Calhanoglu, Mario Mandzukic, Ismael Bennacer och Daniel Maldini missade matchen helt. Sandro Tonali och Theo Hernandez började på bänken med skadekänningar.

Alla skador tvingade reserverna att kliva fram och det gjorde sannerligen Rade Krunic. Bosniern fick på en riktig drömträff på sin frispark i vänsterinnerposition just utanför straffområdet. Bollen seglade in i det bortre krysset i den 26:e minuten.

I början av andra halvlek utökade Diogo Dalot till 2-0 för Milan när han löpte in i straffområdet och stänkte upp bollen i nättaket.

Verona hade en nick som Krunic nickade bort på mållinjen i slutminuterna, men i övrigt var hemmalaget uddlösa.

Segern innebär att Milan knappar in på Inter i tabelltoppen. Inter leder nu med tre poäng men har också en match färre spelad än Milan.

HellasSilvestri - Magnani, Günter, Ceccherini - Faraoni, Tameze, Veloso, Lazović - Barák, Zaccagni - Lasagna

MilanDonnarumma - Calabria, Tomori, Romagnoli, Dalot - Kessie, Meïte - Saelemaekers, Krunić, Castillejo - Leão