TV: Kulusevski fick nytt inhopp - men Atalanta föll mot Milan

Serie A

Dejan Kulusevski fick i kväll ett nytt inhopp i Serie A.
18-åringen fick drygt 30 minuter på planen i förlusten mot Milan.

Atalantas svenske mittfältstalang Dejan Kulusevski, 18, gjorde i slutet av januari debut i Serie A med ett inhopp i lagets 5-0-seger mot Frosinone. I kväll var det dags igen, men den här gången mot tuffare motstånd - AC Milan.

Till en början fick dock talangen följa händelserna från avbytarbänken. Atalantas Remo Freuler gav i den 33:e minuten laget ledningen, medan Milan-skyttekungen Krzysztof Piatek strax före halvtid utjämnade med en volleyträff till 1-1 och Hakan Calhanoglu sköt 2-1 från distans under inledningen av andra halvlek.

Sedan fick Kulusevski i den 59:e minuten beträda planen. Det blev dock ett tufft inhopp, då Piatek två minuter senare blev tvåmålsskytt till 3-1, vilket också blev slutresultatet.

- Jag tror alltid på mig själv och tror på att jag kan göra många mål, men sex mål på fem matcher är mer än vad jag förväntade mig, säger Piatek enligt Football-Italia om sitt målfacit i Milanoklubben.

- Jag är glad över mina två mål i dag och vill fortsätta så här. Jag är en anfallare, så jag vill gärna göra mål i varje match, fortsätter han.

Kulusevski är därmed noterad för två ligamatcher i år, men troligtvis mest besviken över att Atalanta föll mot Milan och fortsatt är placerat på sjundeplats i ligatabellen. Milan är i sin tur fortsatt fyra i Serie A.