TV: Kulusevskis succé fortsätter - slog till med sitt tionde mål

I 2-1-förlusten mot Atalanta gjorde han sitt tionde mål för säsongen.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Dejan Kulusevski slog till mot Napoli.

Det följde han upp med mål och assist mot Brescia i den förra omgången.

Om Parma-svensken skulle fortsätta på den inslagna vägen när Atalanta stod för motståndet under tisdagen? Absolut.

Parma inledde starkast i matchen och Kulusevskis svenske lagkamrat Riccardo Gagliolo fick en kanonchans efter bara några minuter. Men då var med på Pierluigi Gollini i Atalanta-målet med på noterna och räddade.

Sedan växlade Dejan Kulusevski upp. Efter en dryg kvart hade han ett avslut i stolpen, men det var inte bra nog för 20-åringen. Precis före halvtid vann hann en duell i straffområdet och petade sedan in 1-0 för sitt Parma. I och med det gjorde han sitt tionde mål den här säsongen. Kulusevski avstod dock från att fira sitt mål, eftersom han ställdes mot sin tidigare klubb Atalanta.

Målet räckte dock inte för att Parma skulle vinna mötet. I den andra halvleken kvitterade Atalantas Ruslan Malinovskyi på frispark och med dryga fem minuter kvar satte Papu Gomez dit 2-1 med en läcker fullträff.

Resultatet innebär att Atalanta hoppar upp på andraplats medan Parma alltjämt ligger på elfteplats.

Se Kulusevskis mål i spelaren ovan. De andra hittar du längre ner i artikeln.

Parma: Sepe - Darmian, Dermaku, Alves, Gagliolo - Kucka, Barilla, Kurtic - Kulusevski, Caprari, Gervinho.

Atalanta: GolliniSutalo, Caldara, Palomino - Castagne, de Roon, Freuler, Goosens - Pasalic, Gomez - Zapata.