TV: Lazio kom tillbaka - kvitterade på straff mot Palermo

Italien

Lazio var på väg att förlora mot Palermo – men Hernanes fixade oavgjort på straff med fem minuter kvar.

Romlaget tog ledningen genom Sergio Floccari efter att Lazio rullat runt bollen inom laget imponerande länge. Palermo agerade statister när Ledesma till sist hittade fram med ett inlägg som Floccari nickade in.

Sedan stod sig ledningen en bra bit in i andra halvlek – men då gjorde Palermo två mål inom loppet av lika många minuter. Först satte Arevalo Rios kvitteringen på Andrea Dossenas passning och sedan var det Dybala som ordnade vad som såg ut att bli vinnarmålet.

Men Lazio kom tillbaka – efter en tilltrasslad situation. Floccari skottfintade i straffområdet och föll sedan till marken. Svårt att avgöra huruvida han föll enkelt eller om det faktiskt fanns kontakt mellan honom och Palermos back. Straff blev det hursomhelst och då rullade Hernanes in 2-2 vilket också blev slutresultatet.

Publicerad 2013-01-19 kl 20:24