TV: Lazio körde över Fiorentina på hemmaplan

Italien

Lazio hakar på i kampen om Champions League-platserna. Hemma mot Fiorentina vann man enkelt med 4-0 efter två mål av Miroslav Klose.

Efter Napolis kryssmatch mot Inter i helgen tog Lazio i går chansen att knappa in på dem i Serie A. Fiorentina gavs ingen chans på Olympiastadion där Lazio tog ledningen genom Lucas Biglia redan efter sex minuter.

Därefter dröjde det visserligen ända till matchminut 65 innan Antonio Candreva kunde uttöka ledningen från straffpunkten, men sedan var det inget snack om saken. Veteranen Miroslav Klose, 37 år i sommar, såg med två mål inom loppet av tio minuter till att Lazio kunde gå segrande ur matchen med 4-0.

De tre poängen gör att Lazio nu är uppe på samma poäng som trean Napoli. De är dock fortfarande fyra i tabellen på grund av inbördes möten.

Publicerad 2015-03-10 kl 11:35