TV: Lazio starkast i galen match - säkrade tredjeplatsen

Serie A

Lazio knep trejdeplatsen i Serie A efter att de vunnit med 4-2 mot Napoli i en helt galen match.

Lazio är trea i Serie A och innehar den sista CL-platsen till nästa säsong. Men de kan tappa den om de förlorar mot Napoli i kväll.

Jose Callejon fick matchens bästa möjlighet efter 27 minuter, men fri med målvakten gick hans avslut tätt utanför. Men i den 33:e minuten kunde Lazio ta ledningen genom Parolo som fick till en jätteträff strax utanför straffområdet.

Gonzalo Higuain kunde i mitten av den andra halvleken reducera till 1-2 och ge Napoli hopp. Och bara minuterna senare var det dags igen för Higuain som kyligt placerade in kvitteringen. Några minuter senare missade Higuain en gyllene chans från straffpunkten.

Istället kunde Onazi göra 3-2 till Lazio i den 85:e minuten. På stopptid spikade Miroslaw Klose slutresultatet till 4-2.

Publicerad 2015-05-31 kl 22:48