TV: Ljajic nätade i Roma-debuten

Italien

Roma betalade drygt 100 miljoner för Adem Ljajic. I dagens seger mot Verona började han betala tillbaka.

Adem Ljajic har presenterat sig i Roma-tröjan.

Roma har fått en flygande start på årets Serie A-säsong. Idag kom andra raka segern efter att man kört över Verona med 3-0 på hemmaplan.

Maicon inledde målskyttet i inledningen av den andra halvleken och Miralem Pjanic utökade sedan ledningen efter en fantastisk lobb över Rafael i Verona-målet.

Bara fem minuter senare presenterade sig nyförvärvet Adem Ljajic för den nya hemmapubliken och skrev slutresultatet till 3-0.

Segern innebär att Roma går upp på sex poäng tillsammans med Napoli och Juventus.

Publicerad 2013-09-01 kl 20:24