TV: Målglada Roma körde över Milan i toppmötet

Italien

Toppmöte i Rom och chans för båda lagen att haka på toppskiktet. Trots det blev det en ensidig match där Roma spelade ut Milan.

Nicolas Burdisso, Roma, gjorde 1-0.

Både Roma och Milan behövde vinna för att kunna ha fortsatt chans på Champions League-platserna i Serie A.

Och det började bäst för hemmalaget Roma. Efter 13 minuter höll försvararen Nicolas Burdisso sig framme och nickade in 1-0.

Målen fortsatte sedan att trilla in för Roma. Både 2-0 och 3-0 kom via Pablo Daniel Osvaldo och Erik Lamela. Allt efter bara en halvtimme spelad.

Erik Lamela fick även bli tvåmålsskytt mot Milan. Talangen nickade in ett inlägg från Federico Balzaretti till 4-0 efter dryga timmen spelad.

I slutet av matchen vaknade sedan Milan och skickade in två mål på en minut. I 87:e sköt Giampaolo Pazzani in 4-1 och  bara sekunder efter petade Bojan in 4-2 mot sin gamla klubb Roma.

Mer mål blev det inte Roma är nu fyra poäng efter andraplatsen men emellan är det dock tre lag. Roma fortsätter även att vara målfarligast i Serie A med sina 42 mål på 18 matcher.