TV: Målkalas när Roma körde över Bologna - sex mål i första halvlek

Serie A

Sex mål i första halvlek.
Roma vann borta mot Bologna och bjöd på ett riktigt målkalas.

Bologna tog emot Roma under söndagseftermiddagen. Och det skulle smälla rejält redna i den första halvleken.

Bolognas Andrea Poli stod för ett självmål efter fem minuter och var början på en riktig målfest. Edin Dzeko gjorde 2-0 inte många minuter senare. Strax därefter gjorde Lorenzo Pellegrini 3-0.

Sedan skulle Roma gör ett till mål, men ett självmål den här gången. Bryan Cristante stod för det självmålet. Men sedan var det dags igen framåt. Jordan Veretout satt 4-1 med tio minuter kvar, och sedan med minuten kvar kunde Henrich Mchitarjan öka på till 5-1.

Sex mål i den första halvleken som alltså slutade 1-5.

I den andra halvleken reducerade Bologna till 2-5 genom Nicolas Dominguez, trodde de. Målet dömdes bort efter en VAR-granskning. Flera mål blev det inte i matchen, som alltså slutade 5-1 till bortalaget Roma.

Bologna: Ravaglia - De Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Mbaye - Poli, Svanberg - Vignato, Soriano, Barrow - Palacio

Roma: Lopez - Ibanez, Cristante, Kumbulla - Karsdorp, Vertetout, Villar, Spinazzola - Mchitarjan, Dzeko, Pellegrini