TV: Målskyttens missar dödade Inters Europadröm

Italien

Ricky Alvarez gjorde mål - men sen stod han för två missar som kostade Inter Europadrömmen.

Lazio öppnade bäst borta mot Inter. Sergio Flocchari fixade ledningen i den första halvleken.

Inter svarade: Ricky Alvarez nickade in 1-1 via ribban elva minuter efter Lazios ledningsmål. Men Lazio återtog ledningen innan halvtidsvilan. Hernanes gjorde målet på straff.
Innan målet hade Ricky Alvarez ett drömläge att sätta 2-1 men med helt öppet mål lyckades han bredsida bollen över från kort avstånd.

Och vid ställningen 2-1 för Lazio brände han chansen att kvittera från straffpunken. Istället satte Ogenyi Eddy Onazi 3-1 för Lazio med ett långskott.

Publicerad 2013-05-08 kl 23:12