Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

TV: Märkliga scener i Genoa – fansen tvingade till sig spelarnas tröjor

Genoa-Siena avbröts i 45 minuter efter att fansen fått nog. Då låg Genoa under med 0-4. Sen följde väldigt märkliga scener på Luigi Ferraris läktare och plan. Fansen krävde att få spelarnas tröjor.

"Vi har precis kommit ut i bussen men vi får inte ge några kommentarer, men det är klart att det är tråkigt", skriver Andreas Granqvist i ett sms till fotbollskanalen.se.

Andreas Granqvists Genoa slås mot nedflyttning och försvaret läcker. Fansen är inte nöjda och när Siena ledde med 4-0  så fick hemmasupportrarna nog. Från läktaren började det flyga in rökbomber och flera av fansen försökta ta sig in på planen.

Domaren avbröt då matchen och fansen fortsatte med att kräva spelarnas tröjor då de inte tyckte att spelarna förtjänade att få bära dem.

Enligt rapporter från Italien ska Genoapresidenten Preziosi ha sagt till spelarna att lyda och Lagkaptenen Marci Rossi diskuterade med fansen varpå han sedan tog av sig sin tröja och därefter började samla in lagkamraternas tröjor. Somliga spelare ser förtvivlade ut medan andra försökte diskutera med fansen.

Giuseppe Sculli stod länge och pratade med fansen och vägrade att ta av sig sin tröja. Värt att notera i sammanhanget är kanske att Sculli kommer från en kalabrisk maffiasläkt.

Matchen drog sedan igång igen feter 45 minuters uppehåll och Genoa hann med att reducera till 1-4 innan matchen var slut. Andreas Granqvists Genoa är illa ute i ligan och har bara en poäng ner till nedflyttningsplats. Landslagsbacken ville dock inte säga så mycket om eftermiddagens händelser.

"Vi har precis kommit ut i bussen men vi får inte ge några kommentarer, men det är klart att det är tråkigt", skriver han i ett sms till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2012-04-22 kl 17:41
Annons
Annons
Annons