TV: Mchitarjan hattrickskytt i Romas bortaseger mot Genoa

Roma vann med 3-1 borta mot Genoa.
Då stod Henrich Mchitarjan för alla tre målen.
Hans första hattrick i klubben.

Roma gästade Genoa under lördagen.

0-0 stod sig länge i den andra halvleken, men på tilläggstid kom det första målet. Henrich Mchitarjan stod rätt på en hörna från Jordan Veretout och kunde nicka in ledningsmålet för Roma. Målet gjorde att Roma tog med sig en ledning in i paus.

Drygt fem minuter in i den andra halvleken kvitterade Genoa genom Marko Pjaca, men sedan var det dags för Mchitarjan att briljera.

I matchminut 66 hittade Bruno Peres fram till just Mchitarjan som blev helt fri framför Genoa-målvakten och kunde sätta 2-1. Hans andra mål i matchen.

2-1-resulatet höll sig länge, men med fem minuter kvar av den första halvleken kom 3-1 och Mchitarjan fullbordade sitt hattrick. Pedro hittade in med ett fint inlägg som Mchitarjan mötte fint på volley och avgjorde matchen. Slutresultatet skrevs till 3-1 och de numera 31-årige Mchitarjan blev stor matchhjälte med sitt första Roma-hattrick.