TV: Menez matchhjälte för Milan i slutet

Serie A

Robin Quaison spelade från start när hans Palermo tog emot Milan hemma på Sicilien. Det var ändå bortalaget som gick segrande ur kampen efter ett sent mål av Jeremy Menez.

Filippo Inzaghi som under säsongen varit under stor press kan ikväll andas ut en aning. Det blev seger borta på Sicilien med 2-1 - ett viktigt resultat för klubbikonen.

Det började bra för Milans del när man redan efter 37 minuter tog ledningen genom Alessio Cerci. I hemmalaget spelade Robin Quaison från start men blev utbytt i den 58:e minuten. Svensken fick se från bänken sitt lag kvittera genom Paulo Dybala med tjugo minuter kvar. Ett förlösande mål som fick hemmapubliken att brista ut i stor glädje, en glädje som dock inte skulle vara så länge.

Med sju minuter kvar så avgjorde Jeremy Menez matchen och därmed gick Milan av planen som segrare.