Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

TV: Mihajlovic sågar egen spelare: "Uträttar ingenting"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kesiuke Honda har det tufft under Sinisa Mihajlovic. I Coppa Italia fick han chansen i 120 minuter mot Crotone från Serie B, men imponerade inte.
- Jag ville se något på planen och det fick jag inte, säger tränaren Sinisa Mihajlovic.

Kesiuke Honda har fått finna sig i att stå utanför Milan till vardags. Tränaren Sinisa Mihajlovic ser Alessio Cerci som ett bättre val på positionen.

Mot Crotone, till vardags i Serie B, fick dock Honda en chans att spela till sig tränarens förtroende. En chans han inte tog. Milan underpresterade och efter 1-1 krävdes förlängning för att kunna slå ut laget (3-1 efter förlängningen). Honda fick spela samtliga minuter utan att övertyga.

Så här säger Mihajlovic efter matchen:

- Som jag sagt är Honda efter Cerci i rangordningen. När jag har behövt har jag använt honom. I dag var ett lämpligt läge för honom att göra något avtryck. Han kämpade på planen men tyvärr uträttade han ingenting. Det är inte lätt för killarna som inte får så mycket speltid. Jag är väldigt försiktig när jag hanterar gruppen. Jag vill ge alla chansen att bli sedda och ta sin chans. Som jag sagt har några av dem tagit möjligheten och gjort det bra, andra har inte gjort det så bra. Jag ville se något på planen och det fick jag inte. Varken positiva eller negativa besked.

Publicerad 2015-12-02 kl 17:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons