TV: Milan körde över Lecce i ligaåterstarten - tre mål på tre minuter

Man kan ställa sig frågan vad spelarna i AC Milan har käkat under karantän.
I återstarten av Serie A körde Milano-klubben över Lecce med hela 4-1.

I mer än tre månader har Serie A varit pausat till följd av coronapandemin, men nu är den italienska ligafotbollen tillbaka.

Under måndagen ställdes AC Milan, i Zlatan Ibrahimovics frånvaro, mot bottenlaget Lecce och detta var Milano-lagets kväll.

Milan tog tag i taktpinnen från start och redan i den 26:e matchminuten kunde gästerna ta ledningen genom Samu Castillejo, på Hakan Çalhanoğlus inspel från höger.

Men Lecce skulle svara. I inledningen av den andra halvleken sköt Marco Mancosu in kvitteringen från straffpunkten. Något som fick AC Milan att vakna - rejält.

För bara tre minuter senare hade mittfältaren Giacomo Bonaventura och Ante Rebic gjort varsitt mål och tagit sitt lag till en bekväm 3-1-ledning.

Innan domaren Paolo Valeria blåste för slutsignalen hade Rafael Leao även nickat in 4-1. En komfortabel seger för Milan i återstarten.

I och med vinsten klättrar Zlatans Milan till en sjundeplats i tabellen samtidigt som Lecce blir kvar på nedflyttningsplats, med en poäng upp till Sampdoria och säker mark.