Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

TV: Milanfansen kraschade Balotellis middag - polisen använde tårgas

Milanfans omringade restaurangen där Mario Balotelli och Milans vicepresident Adriano Galliani åt middag.

Till slut fick polisen ta till tårgas för att skingra folksamlingen.

Milan har värvat Mario Balotelli och när anfallaren kom till Milano så begav sig 23-åringen och Milans vicepresident Adriano Galliani till en restaurang i staden för att äta middag.

Det blev emellertid ingen lugn middag på tu man hand då det läckte ut vilken restaurang Milanduon befann sig på. Det dröjde inte länge förrän dt kokade bland Milanfansen och inom kort så var restaurangen belägrad av uppspelta Milanfans som ville fira lagets värvning, tillsammans med värvningen

Det började som en samling med uppsluppen stämning men efter ett tag så drabbade fansen samman med polis som kommit till platsen och satt igång med att försöka skingra fansen och det blev våldsamt. Enligt rapporter från Milano så använde polisen tårgas mot Milanfansen och några poliser ska ha fått uppsöka sjukhus med lindriga skador.

På nyhetsklppet ovan kan man se och höra Milanfansen sjunga "chi non salta nerazzurro e", ungefär "den som inte hoppar är blåsvart" - en känga åt lokalrivalen Inter där Balotelli spelade innan han flyttade till Manchester City.

Publicerad 2013-01-31 kl 08:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons