TV: Milans segertåg fortsatte i Zlatans frånvaro - Leao tvåmålsskytt

Serie A

I Zlatan Ibrahimovic frånvaro tog Milan tre nya poäng.
Det efter bland annat två mål från Rafael Leao, 21.

AC Milan-sportchefen Paolo Maldini meddelade för drygt en vecka sedan att Zlatan Ibrahimovic snart är tillbaka, men till söndagens ligamatch mot Spezia hann han inte bli spelklar.

Under den första halvleken gick det att peka på avsaknaden av anfallaren, då de första 45 minuterna förblev mållösa. I den andra akten klev dock två av svenskens lagkamrater fram och sköt segern till laget från Milano.

I den 57:e minuten spräckte först Rafael Leao nollan och 20 minuter senare utökade brassen de rödsvartkläddas ledning. Precis innan anfallaren gjorde sitt andra för dagen hann försvararen Theo Hernandez sticka emellan med ett välplacerat avslut till 2-0.

Matchen slutade följaktligen 3-0.

Milan återfinns på andra plats i Serie A efter tre spelade omgångar. Nykomlingen Spezia ligger femma. Värt att nämna är dock att Juventus, Napoli, Torino och Genoa bara spelat två matcher hittills.