TV: Milito avgjorde toppmötet

Italien

Inter tog emot Napoli och lyckades vinna i toppmötet. Trots Cavanis viljemål. Därmed går Inter förbi Napoli i tabellen.

Det var Inter som tog ledningen redan efter åtta minuter. Guarin dök upp vid den bortre stolpen och mötte hörnan perfekt med foten. Skottet gick in vid den närmsta stolpen och Inter fick precis den start de hoppades på.

Inter utökade även till 2-0 efter att Milito utnyttjat sin tyngd till att hålla undan sin försvarare och placerat in bollen i det bortre hörnet.

I den andra halvleken reducerade Napoli till 2-1 genom Cavani. Målet kom till slut efter att Napolianfallarna från nära håll träffat allt utom nätet, men efter tredje missen hamnade bollen hos Cavani som kunde lägga in den i mål.

Fler mål blev det dock inte i den svängiga matchen och Inter gick därmed förbi Napoli i tabellen. Inter har nu 34 poäng och bara fyra poäng upp till Juventus.

Laguppställningar:

Inter: Handanovic - Ranocchia, Cambiasso, Juan Jesus - Nagatomo, Zanetti, Gargano, Guarin, Pereira - Cassano, Milito

Napoli: De Sanctis - Gamberini, Cannavaro, Britos - Maggio, Behrami, Inler, Zuniga - Hamsik - Insigne, Cavani

Följ matchen minut för minut via länken till höger!

Publicerad 2012-12-09 kl 22:48