TV: Milito fyramålsskytt utan att vinna - Miccoli gjorde hattrick

Italien

Diego Milito gjorde fyra mål, och Fabrizio Miccoli gjorde tre.
Men ingen av dem fick vinna när Inter och Palermo spelade 4-4 i en galen match.

Linjerna var ritade med rosa färg för att Inter och Palermo-spelarna skulle se var de gick i snön - och när det väl blev match trots snön så bjöds det på ett ordentligt fyrverkeri.

Andrea Mantovani gav Palermo ledningen efter en dryg kvart varpå Diego Milito kvitterade i 22:a minuten efter en misslyckad rensning. 1-1 stod sig sedan halvleken ut.

I andra halvlek tog det sedan ordentlig fart. Fabrizio Miccoli gav Palermo ledningen igen i 52:a minuten och Milito kvitterade igen, den här gången på straff efter att Munoz gjort ner Nagamoto.

Det var sedan dags för Inter att ta ledningen i 61:a minuten, återigen var det Milito som slog till - den här gången från offsideläge. Palermo kvitterade genom Miccoli i 66:e. Den glädjen varade dock bara i två minuter då Zanettis inspel från kanten hittade fram till Milito som gjorde 4-3 med sitt fjärde mål för kvällen.

Men det var ändå den lille Miccoli som fick sista ordet. I 85:e minuten satte han 4-4 och ordnade en poäng till gästerna.

Publicerad 2012-02-02 kl 00:46