TV: Mourinhos första förlust - trots Pellegrinis klackmål

Höjdpunkter: Verona höll undan och vann mot Mourinhos Roma
Faraoni slår till med drömmål mot Roma
1:20
Pellegrini slår till för Roma - gör läckert klackmål

José Mourinhos Roma bortaspelade under söndagen mot Hellas Verona i Serie A. Roma kom till mötet med tre segrar i bagaget och inledde piggt även den här kvällen.

Mittfältaren Lorenzo Pellegrini, som imponerat stort i höst, var i rampljuset och klackade i den 36:e minuten in ett inlägg i mål till 1-0, vilket stod sig första halvlek ut.

- Han fortsätter att vara glödhet och klackar in 1-0 för Roma. Det är ett delikat nummer, säger C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändningen.

I andra halvan av matchen hettade det till ordentligt. Först vände Hellas Verona till 2-1 och sedan kvitterade Roma till 2-2. Matchen stod där och då och vägde igen, men i den 63:e minuten slog Marco Davide Faraoni till med ett drömmål till 3-2 för hemmalaget.

Mourinho åkte därmed på sin första förlust med Roma i Serie A. Roma har nio poäng efter fyra matcher och är på andra plats, medan Hellas Verona har tre poäng efter lika många matcher och är på 14:e-plats i den italienska högstaligan.

Hellas Verona: Montipò - Dawidowicz, Gunter, Ceccherini - Faraoni, Barak, Ilic, Lazovic - Bessa, Caprari - Simeone.

Roma: Patricio - Karsdorp, Mancini, Ibanez, Calafiori - Cristante, Veretout; Zaniolo, Pellegrini, Shomurodov - Abraham.