TV: Moyes på läktaren när Juve vände och krossar

Italien

Juventus hamnade i underläge men vände och vann komfotabelt med 4-1.

Juventus har gått fram som en ångvält i Serie A men 20 minuter in i bortamatchen mot Cagliari kunde hemmalaget göra 1-0 på serieledara. Efter en kort hörna skarvades ett inlägg ner till Pinilla som kommit helt fri och chilenaren kunde dunka in ledningsmålet bakom Buffon. Allt inför ögonen på Manchester Uniteds manager David Moyes som var på plats för att följa matchen så här i övergångstider.

Det dröjde sedan ungefär tio minuter innan Juventus hade kvitterat. Fernando Llorente gick upp på ett inlägg från Lichtsteiner, nådde högst och kunde nicka in bollen som smet precis under ribban.

I andra halvlek hade Juventus haft en del halvchanser men såg ut att ha svårt att få hål på Cagliaris försvar. Men, i 73:e minuten slog inhoppande Claudio Marchiso till med ett skott från 25 meter som överrumplade Adan i Genoamålet. David Moyes närvaro har sagts bero på Ganoas försvarare Astori, men just Marchisio har kopplats i hop med United, om än med ganska lösa silly season-knutar.

Och Marchisios mål blev något av proppen ur för Juventus. Llorente fyllde på till 3-1 efter en ny assist av Lichtsteiner i den 76: minuten och fyra minuter senare gjorde Stephan Lichtsteiner 4-1 för Juve efter att Adan lämnat en onödig retur på ett skott av Llorente.

I 87:e minuten drabbades Cagliari av yterligare ett bakslag då Pinilla visades ut för vad som såg ut att vara snack med domaren. Det påverkade dock inte matchutgången vidare utanmatchen slutade 4-1 i serieledarnas favör.

Publicerad 2014-01-12 kl 16:44