2-0 37' Hamsik
3-0 48' Hamsik
3-1 68' Meggiorini
4-1 74' Cavani

Christian Maggio gav Albin Ekdal och hans Bologna en mardrömsstart på San Paolo när han tryckte in 1-0 strax efter en avspark efter en hörna. Napolis stora stjärna Marek Hamsik utökade sedan med ett skott som fick lite lustig styrning sju minuter innan halvtidsvilan. Och samme Hamsik satte 3-0 efter en hörnvariant lika tidigt i den andra halvleken som Magigos mål i den första.

Bologna svarade med att göra ett dubbelbyte för att rycka upp sig och en av inhopparna, Riccardo Meggiorini reducerade också med dryga 30 minuter kvar på matchen.

Och självklart skulle även Edinson Cavani göra mål. Uruguayanen styrde in ett inspel från vänster med en kvart kvar.

Publicerad 2010-11-21 kl 22:40