TV: Napoli saknade flera stjärnor - då blev det förlust mot Lazio

1-0 efter nio minuter.
Sedan hade Napoli det tufft.
Lazio utökade senare och vann med 2-0.

Se 2-0-målet i spelaren ovan.

Lazio tog emot Napoli under söndagskvällen. Inför matchen låg Napoli femma i Serie A, med 23 poäng. Samtidigt som Lazio hade 18 poäng och låg i mitten av tabellen. Napoli saknade spelare som Dries Mertens, Lorenzo Insigne och Victor Osimhen - alla tre tunga avbräck.

Lazio skulle ta ledningen direkt i matchen. Adam Marusic hittade in med ett fint inlägg som Ciro Immobile nådde högst på, och nickade in 1-0 efter bara nio minuter.

Flera mål blev det inte i den första halvlekem, som alltså slutade 1-0.

Efter drygt tio minuter i den andra halvleken spelade Napoli fel på egen planhalva och Lazio tog vara på läget direkt, Immobile fick bollen och spelade vidare till Luis Alberto som kunde placera in 2-0 och utöka ledningen.

Flera mål blev det inte i matchen, och Lazio vann matchen med 2-0.

Segern betyder bara att Lazio närmar sig Napoli i tabellen. Lazio kliver upp på 21 poäng, och Napoli står kvar på 23 poäng. Milan leder Serie A med 31 poäng.

Lazio: Reina - Felipe, Hoedt, Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic, Escalante, Alberto, Marusic - Immobile, Caicedo

Napoli: Ospina - Di Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Rui - Fabian, Bakayoko, Zielinski - Politano, Petagna, Lozano