TV: Napoli spelade ut Milan - Balotelli i tårar

Italien

Napoli vände och vann rättvist mot Milan och på bänken kunde den utbytte Mario Balotelli inte hålla tårarna tillbaka.

Milan gjorde klart med lånet av Adel Taarabt på trensferfönstrets sista dag. Så här en vecka senare gör han debut - och han presenterade sig på bästa möjliga vis. Redan i den åttonde minuten drev han bollen mot Napolis straffområde och strax utanför detsamma placerade han vackert in 1-0 vid den bortre stolproten.

Ledningen varade dock bara i tre minuter innan Göhkan Inler reducerade med ett långskott som styrdes av en backs ben och seglade in i krysset.

I den andra halvleken tog Napoli ledningen med 2-1. Målskytt blev Gonzalo Higuain, framspelad av 1-0-skytten Inler.

Higuain satte även 3-1 i slutet av matchen. Framspelad av inhopparen Jose Callejon.

Mario Balotelli byttes ut vid ställningen 2-1. Han hade stora bekymmer hela matchen och när han byttes ut kunde han inte hålla känslorna inom sig längre. På bänken brast storstjärnan ut i gråt.

Det spekuleras i att Balotellis känslor handlade om att han utsattes för rasistiska tillmälen från läktarplats men hittills är det inte bekräftat.
Publicerad 2014-02-08 kl 22:42