TV: Orosbilderna för landslaget - Gagliolo tvingas av efter assist i segern mot Roma

Serie A

Riccardo Gagliolo hade en händelserik match i 2-0-segern mot Roma.
Först spelade han fram till 1-0 mål innan han tvingades gå av med en skada, dagen innan Sveriges samlas för de avslutande matcherna i EM-kvalet.

Se Gagliolos skada bland höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

När Parma tog emot topplaget Roma på söndagen var både Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo, som bägge blev uttagna i det svenska landslaget i veckan, med från start i hemmalaget. Det var också den sistnämnda som skulle ha störst påverkan på matchen.

I mitten av den andra halvleken spelade vänsterbacken in bollen i straffområdet till Mattia Sprocati, som gjorde 1-0 för Parma.

Knappa tjugo minuter senare var det dock värre bilder för Gagliolo. Den svenske landslagsförsvararen haltade av med knappa fem minuter kvar av matchen och ersattes av Bruno Alves. Svensk-italienaren lade sig ner i eget straffområde och fick vård av läkare innan han gick av planen på egen hand.

Trots skadan på vänsterbacken kunde Parma även göra 2-0 i slutet genom Andreas Cornelius. Dejan Kulusevski var företagsam framåt och hade ett bra avslut i slutet av matchen, men Pau Lopez stod för en fin räddning. Segern tar Parma upp på en åttondeplats i Serie A, bara fem poäng efter Roma som ligger sexa.

Parma: Sepe - Darmian, Iacoponi, Dermaku, Gagliolo - Kucka, Scozzarella, Hernani - Kulusevski, Cornelius, Gervinho

Roma: Lopez - Spinazzola, Smalling, Fazio, Kolarov - Veretout, Mancini - Zaniolo, Pastore, Kluivert - Dzeko

Publicerad 2019-11-10 kl 19:56