TV: Otäcka scener - Demiral började blöda kraftigt

Milan Djuric armbågade Merih Demiral i ansiktet.
Atalanta-backen började blöda och konfronterade domaren.
I slutändan fick han ett gult kort och blev sedan utbytt i halvtid.

Se de blodiga scenerna i spelaren ovan.

Atalanta bortaspelade under lördagen mot nykomlingen Salernitana i Serie A. I slutet av första halvlek uppstod blodiga scener på planen.

Salernitana-anfallaren Milan Djuric armbågade Merih Demiral i ansiktet, vilket gjorde att Atalanta-backen började blöda kraftigt. Djuric blev varnad för sitt tilltag, men Demiral var ändå rasande och såg ut att vilja få anfallaren utvisad. Efter att ha konfronterat domaren fick han också ett gult kort och blev sedan utbytt i halvtid.

I andra halvlek gav anfallaren Duvan Zapata sitt Atalanta ledningen till 1-0, vilket stod sig matchen ut till seger för bortalaget. Atalanta har nu sju poäng efter fyra matcher och är på sjunde plats i tabellen, medan Salernitana är jumbo efter fyra raka förluster i Serie A.