TV: Parma segrade efter Kulusevskis första Serie A-mål

Dejan Kulusevski har nätat för första gången i Serie A.
Han gav Parma ledningen mot Torino efter bara två minuter.
Laget vann sedan med 3-2 efter ett sent avgörande.

Se höjdpunkterna mellan Parma och Torino i spelaren ovan.

Parma ställdes mot Torino i kvällens Serie A-match. Då gjorde svenske talangen Dejan Kulusevski sitt första Serie A-mål.

I ett vackert anfall slängde han sig fram och stötte in 1-0 på pass från Gervinho. Detta i andra matchminuten. Ledningen blev dessvärre inte långvarit då Christian Ansaldi kvitterade för Torino efter tolv minuter.

Torinos Gleison Bremen hade en tuff dag, först varnades han i 21:a minuten, åtta minuter senare visades brasilianaren ut.

Parma skulle få chansen att ta ledningen på nytt, detta genom straff men Gervinho som spelade fram Kulusevski till 1-0 brände chansen från elva meter.

Det gjorde inte Andrea Belotti som sköt in 2-1 till gästerna i 43:e minuten. Torino var på väg mot ledning i halvtidsvilan men då var det Parmas tur att komma tillbaka.

Dejan Kulusevski spelade denna gång fram Andreas Cornelius som satte 2-2.

Målkalaset lugnade ner sig i andra halvlek och matchen var på väg att sluta lika. Då blev inbytte Roberto Inglese stor matchhjälte för Parma då han i 88:e minuten slog in bollen i öppet mål.