TV: Parma vände 2-0 till 2-2 på två minuter - svenskarna bakom sena upphämtningen

Serie A

Parma såg ut att förlora mot Mattias Svanbergs Bologna.
Då klev Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolo fram och låg bakom upphämtningen.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Den 23 juni besgrades Genoa med 4-1 och Dejan Kulusevski målade i slutskedet, därefter har det gått tungt för Parma. Inför kvällens möte med Bologna kunde antalet förluster i följd skrivas till fem. Så blev det däremot inte, trots att laget länge låg under med 2-0.

Hemmalagets mardrömsstart på Stadio Ennio Tardini var ett faktum efter tre spelade minuter, då Parma åkte på ett baklängesmål.

Efter en precis hörna från Riccardo Orsolini nickskarvade brassen Danilo in matchens öppnignsmål. Men gästerna var inte färdiga där.

Lite mer än tio minuter efter ledningsmålet utökade Roberto Soriano bortalagets ledning till 2-0, vilket blev resultatet efter 45 spelade minuter.

Under den andra halvleken byttes Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg in, som inte fanns med från start. Men den andra aktens målen dröjde, till den 93:e minuten.

Efter en hörna från inbytte Dejan Kulusevski kunde Jasmin Kurtić knoppa in reduceringen. Bara minuter senare kom även kvitteringen.

Efter passning från Riccardo Gagliolo kunde Roberto Inglese stöta in 2-2, vilket blev drabbningens sista fullträff.

I och med det oavgjorda resultatet är den senaste tidens svaga trend av fyra raka förluster över.

Hur det går härnäst kan du se när Parma möter Milan på San Siro den 15 juli.