TV: Pazzinis succédebut - 0-2 blev 3-2

Italien

Snacka om makalös debut. Giampaolo Pazzini kom in efter paus och gjorde två mål och låg bakom en straff när Inter vände 0-2 till 3-2 mot Palermo.

Giampalo Pazzini var mannen bakom Inters vändning från 0-2 till 3-2 mot Palermo. När han kom in efter paus hade Palermo 2-0. Men på mindre än en halvlek har han gjort två mål och låg även bakom straffen som Samuel Eto'o sköt in till 3-2.

Det tog bara tolv minuter. Sedan hade nyförvärvet från Sampdoria presenterat sig för sin nya klubb. Inters januariförvärv vände om i straffområdet och sköt in bollen lågt bakom Salvatore Sirigu och gav hemmalaget hopp genom sin 1-2-reducering. 2-2 nickade han in efter en frispark som Lucio filmat fram. Sedan slet han sig fram i straffområdet och blev nedriven. Eto'o satte straffen.

Palermo hade ett gyllene läge att göra 3-1 men Julio Cesar räddade Javier Pastores straff. Tungt för Palermo som tog ledningen redan efter sex minuter då förre Juventusspelaren Fabricio Miccoli stötte in 1-0 till gästerna. Och Antonio Nocerino gjorde 2-0 efter 35 minuter.

Inter är nu nio poäng efter Milan - och har en match mindre spelad.

Publicerad 2011-01-30 kl 16:52