TV: Pinsamma scener när Milan kollapsade mot Lazio

Italien

Milan tappade 1-0 till 1-3 och sedan tappade Philippe Mexes fattningen helt. Frågan är, vad händer med Filippo Inzaghi nu?

Milan öppnade bäst mot Lazio på Olympiastadion i Rom. Efter bara fyra minuters spel satte Jeremy Menez 1-0 för gästerna, som lever under stor press och där managern Filippo Inzaghi uppges hänga löst.

Halvleken slutade med rödsvart ledning men i den andra satte Lazio full fart. Bara en och en halv minut in slog Miroslav Klose ett inlägg som Marco Parolo mötte med en volley till 1-1 och ytterligare några minuter senare var det dags igen. Nu Klose själv som frispelades och stensäkert placerade 2-1 vid sidan av målvakten Diego Lopez.

I den 81:a minuten stängde Lazio matchen. Filip Djordjevic skulle sätta bollen i mål men trampade snett och högerfoten vek sig under spelaren. Parolo kunde sätta 3-1 men tråkigt ändå för Lazio som tvingades byta ut Djordjevic skadad.

Matchen avslutades riktigt tråkigt för Milan. Philippe Mexes tappade humöret helt och visades ut efter att ha bråkat med moståndarnas kapten Stefano Mauri.
1-3-förlusten innebär att Milan gått hela januari utan att vinna. Något man inte gjort sedan andra världskriget och den stora frågan i Milano ikväll, vad händer med tränaren Filippo Inzaghi?
Publicerad 2015-01-24 kl 22:50